Opret forbindelse til My Kaspersky

Når du starter Kaspersky Password Manager første gang, bliver du bedt om at logge på My Kaspersky med en My Kaspersky-konto. Hvis du har brugt et andet program fra Kaspersky, f.eks. Kaspersky Password Manager til en anden enhed eller Kaspersky Internet Security, har du sandsynligvis en My Kaspersky-konto. Brug den til at logge ind. Hvis du ikke har en konto, skal du oprette en.

Når din enhed tilsluttes My Kaspersky, synkroniseres data mellem de enheder, der har Kaspersky Password Manager installeret og anvender samme My Kaspersky-konto.

Log ind på My Kaspersky ved hjælp af din eksisterende konto

Opret en My Kaspersky-konto fra programmets brugergrænseflade

Alle enheder, der har forbindelse til My Kaspersky med den samme My Kaspersky-konto, har adgang til det samme cloud-lager.